Bongaa koteja Hypon Kotibongarilla

Bongaa koteja Hypon Kotibongarilla

Kevät tekee tuloaan. Lintujen laulun voi taas kuulla metsässä, lunta on päivä päivältä vähemmän. Samalla pajunkissojen pehmeät kukinnot sekä jatkuvasti lisääntyvä auringonvalo antavat vihdoin lupauksen siitä, että kevät on jo aivan kulman takana.

Mitäs muuta varmoja kevään merkkejä tiedätte? Kuulostaako siivousinto, sisustus- tai autokuume, tai uuden asunnon ostoaikeet tutuilta?

Minä, me, Jokerit

Minä, me, Jokerit

Helsingin Jokerit. Tuo sanapari herättää varmaan aika monessa urheilua edes hieman seuraavassa ihmisessä jonkunlaisia tuntemuksia.

Itselleni Jokerit oli lapsuusaikana todella kova juttu. Jokerit ja TPS pelasivat tuolloin tulikiven katkuisia SM-liigan finaalisarjoja harva se vuosi, ja olin varmaan Jokereiden menestyksen, pääkaupunkiseudulla elämisen ja isäni myötävaikutuksen ansiosta ajautunut huomaamattani Jokeri-faniksi. Isä vei minut aikoinaan katsomaan sekä HIFK:n että Jokereiden kotipelejä, mutta jostain syystä Jokerit noista kahdesta valikoitui itselleni paljon mieluisammaksi joukkueeksi, ja tuota pikaa huomasinkin olevani ihan pesunkestävä Jokeri-fani.

Finnairin siivillä kotiin

Finnairin siivillä kotiin

Työmatkaileva perheenisä kertoo miltä tuntuu tulla kotiin. Mitä ajatuksia kotimatkalla päässä pyörii? Miltä tuntuu astua raskaan työreissun jälkeen Finnairin lentokoneeseen ja aloittaa matka kohti kotia?

Työni pitää sisällään jonkin verran matkustelua, ja toisinaan matkakohteet sijaitsevat melko kaukanakin, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa asti. Lennot työmatkakohteisiin ja sieltä takaisin ovat vieläpä usein sellaisissa kohteissa, joihin ei yhdellä suoralla lennolla ole Helsinki-Vantaan kentältä asiaa, vaan sen sijaan lentomatkoilla on usein yksi tai useampi vaihto.

Pisteet kotiin ja kaverin kotiin myös

Pisteet kotiin ja kaverin kotiin myös

Mukavaa kun sinäkin tupsahdit mukaan uudelle Pisteet kotiin -sivustolle.

Täällä blogin puolella häärää Heidi sekä Jarno - matkustamiseen sekä kotoiluun hurahtanut pariskunta, jolle koti on maailman tärkein paikka. Maailmaa olemme nähneet yhdessä paljon, mutta kotiin on silti aina yhtä ihana palata. Oman kodin lämpö, tuoksut sekä tunnelma ottavat meidät reissaajat aina avosylin vastaan. Kotona on hyvä olla.