Pisteet kotiin ja kaverin kotiin myös

Tervetuloa!

Mukavaa kun sinäkin tupsahdit mukaan uudelle Pisteet kotiin -sivustolle. Täällä blogin puolella häärää Heidi sekä Jarno - matkustamiseen sekä kotoiluun hurahtanut pariskunta, jolle koti on maailman tärkein paikka. Maailmaa olemme nähneet yhdessä paljon, mutta kotiin on silti aina yhtä ihana palata. Oman kodin lämpö, tuoksut sekä tunnelma ottavat meidät reissaajat aina avosylin vastaan. Kotona on hyvä olla.

Kun meitä pyydettiin alkaa kirjoittaa pisteetkotiin.com-sivustolle blogia, tartuimme haasteeseen oitis. Kodin ja asumisen sekä matkailun ympärillähän meidän elämä isoksi osaksi muutenkin pyörii - miksi emme siis tarttuisi kynään ja kertoisi näistä teemoista myös teille kaikille!

 
2019-02-28_MAIN.png
 

No, mistä tässä kaikessa on kyse? Mikä ihmeen pisteetkotiin.com?

Haluaisitko sinä lentää Finnairin lennoilla jonnekin päin maailmaa? Nytpä on oiva tilaisuus saada Finnairin lentopisteitä, joita tarpeeksi keräämällä pääsee ihan minne tahansa Finnair vain lentelee! RE/MAX Hyvät Kodit on käynnistänyt Pisteet kotiin -kampanjan, jonka avulla voit ilmoittaa myyntiä kaipaavan asunnon heille, ja jos asunto saadaan myytyä, ilmoituksen tehnyt sekä myös asuntonsa myynyt saavat palkinnoksi Finnairin pisteitä. Nyt ei sitten puhuta mistään muutamista hassuista pisteitä, vaan ihan oikeasti pistemääristä, joilla pääsee lentämään Euroopan sisällä. Tämä etu koskee uusia kauppaan johtavia toimeksiantoja, ja sen saa RE/MAX Hyvät Kodit –toimistoista (Martinlaakso sekä Tammisto) taikka tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Vaikka RE/MAX Hyvät Kodit -toimistot sijaitsevat Vantaalla, on syytä muistaa, että he myyvät ja välittävät asuntoja läpi koko Suomen.

Homma toimii käytännössä siten, että sinä täytät Pisteet kotiin -sivustolla yhteydenottolomakkeen myytävästä asunnosta, joko omastasi tai jonkun tuttusi asunnosta jonka tiedät myyntiä kaipaavan. RE/MAX Hyvät Kodit -välittäjä sopii sitten asunnon myyjän kanssa arviokäynnistä, ja sen jälkeen tarvitsee vain jäädä odottelemaan, että Remaxin välittäjät tekevät sen mitä parhaiten osaavat, eli myyvät asuntoja. Kun asunto on sitten vaihtanut onnellisesti omistajaa, niin sinun sekä kaverisi Finnair Plus -tilille kilisee uunituoreita Finnair-pisteitä! Mikäli sinulla ei vielä Finnair Plus –tiliä ole, sen perustaminen onnistuu helposti Finnairin nettisivuilla.

 
lennot-finnairplus.jpg
 

Me olemme keränneet Finnairin pisteitä jo vuosia, ja niiden avulla on muutamia kertoja lennelty vähän isommallakin porukalla pitkin Eurooppaa. Finnairilla tulee aika ajoin kampanjoita, joiden aikana lentoja saa varailtua normaalia pienemmilläkin pistemäärillä. Näitä tarjouslentoja olemme itse käyttäneet useasti, ja saaneet tosi pienillä pisteillä lennot esim. Frankfurtiin.

Pisteillä saa maksettua tarvittaessa myös vain osan lennosta, jos niitä ei ihan niin paljoa ole, että saisi kaikki kulut kuitattua. Mutta jos pisteitä on riittävästi, ei lennoista tarvitse itse maksaa kuin lentokenttäverojen osuus, mikä Euroopan lennoilla on vain muutaman kympin luokkaa.

 
A321 Sharklet View 1_9a103c8b5227694cba1bdb8dbc752e01.jpg
 

Pisteitähän voi tämän Pisteet kotiin -kampanjan ulkopuolella kerryttää Finnairin tai muiden OneWorld –allianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden (esim. Qatar Airways, British Airways, Iberia, American Airlines) lennoilla lentelemällä. Palkintopisteitä voi kerryttää myös useiden OneWorld-allianssin yhteistyökumppanien palveluja käyttämällä. Voit esim. vuokrata auton ja vilauttaa siinä samalla Finnair Plus –korttiasi, ja taas sinulle kilisee lisää Finnair-pisteitä. Kurkkaa kaikki mahdolliset pisteidenkeruutavat ja -paikat Finnairin nettisivuilta.

Kertyneitä palkintopisteitä voi käyttää lentojen lisäksi myös esim. lentojen upgreidaamiseen eli matkustusluokan korottamiseen, lounge-kuponkeihin tai minkä tahansa Finnairin kattavasta verkkokaupasta löytyvän asian tai esineen hankintaan. Voit lahjoittaa ylimääräisiä pisteitäsi myös hyväntekeväisyyteen.

Tätä Pisteetkotiin.com-sivustoa kannattaa myös jäädä väijymään, koska tänne ilmaantuu kuukausittain huikeita arvontoja ja kilpailuja, sekä näitä meidän kirjoittamia mainioita blogipostauksia, joiden teemat pyörivät vahvasti matkailun, asumisen ja kotoilun ympärillä. Seuraavaa postaus pärähtää blogiin jo tämän viikon sunnuntaina!

Pisteet kotiin ja kaverin kotiin myös!
Pisteitä ja koteja kaikille!Tuliko sinulle heti mieleen asunto, joka kaipaisi uusia asukkaita? Voit jättää yhteydenottopyynnön suoraan tämän linkin kautta ja odotella, että RE/MAX Hyvät Kodit -välittäjä ottaa sinuun yhteyttä!

 
RemaxFinnair_100x100.jpg
 

Kirjoittaja: Heidi